Verkoop en verhuur.

 

 

De Latemse Machinery staat al meer dan 40 jaar in voor het verhuur en de verkoop van huis- en  tuinmachines, en dit zowel voor de professionele vakman als voor de particuliere klant. 

 

Wij bieden een groot gamma aan machines aan. Elke klant kan dus bij ons terecht voor deskundig advies en de keuze van de juiste machine aangepast aan uw noden. De Latemse Machinery staat bovendien in voor de goede kwaliteit van alle verkochte toestellen. Aangezien machines zijn helaas niet onfeilbaar zijn zorgen wij daarnaast ook voor een zeer goede dienst-na-verkoop, zodat onze klanten steeds bij ons terecht kunnen met problemen of vragen.

Neem dus geen risico en ga voor de aankoop van machines niet langs bij onervaren verdelers of doe-het-zelf zaken, maar kom langs bij ons en ontdek  uw voordelen!

 

Verder kunt u bij ons altijd terecht voor het huren van allerlei machines, zo voorkomt u dure aankopen.

Door een machine bij ons te huren vermijdt u dure investeringen of zware onderhoudskosten. Onze service betekent dat u steeds beschikt over het juiste toestel bij elke klus. U werkt ook steeds met degelijk, goed onderhouden materiaal en wij zorgen voor deskundig advies over het gebruik van iedere toestel.

  

Wij bieden u dus optimaal advies bij de huur en aankoop van machines; zo zorgen we voor een perfecte service voor, tijdens en na de huurperiode. Een duidelijke uiteenzetting van de werking van het gehuurde toestel hoort sowieso bij onze service. Bovendien voeren wij het onderhoud en herstellingen van onze machines zelf uit zodat wij tot in de puntjes weten hoe de werking van elke tuinmachine in mekaar zit.

 

 

 

Prijslijst verhuur

 Openingsuren

dinsdag,woensdag,vrijdag en zaterdag : 8u tot 12u - 14u tot 18u

zondag, maandag en donderdag gesloten